Image
Schotsmanweg 18 Casa Bos Schotsman Popular

Offered by Johan Kouwer | In Zeeland 574 downloads |

Gelabeld met 8 Personen, Child friendly, Near the beach, Vakantie Kamperland

Properties

3 Bedrooms

Bathrooms: 2

Max: 8 People

2 plaatsen op eigen terrein
Internet connection

Address:

Casa Bos Schotsman

Schotsmanweg 18

Kamperland

Offered by Johan Kouwer

Telephone: 0113-301458

All-objects

website

Description


8 persoons vrijstaande vakantievilla Casa Bos met ideale ligging nabij meer, zee, strand en winkels!

Huur deze vakantievilla direct aan het Veerse Meer in Schotsman, Kamperland.

Met snel en gratis glasvezel internet, tot maximaal 8 personen in deze nieuwe villa van Casa Bos in Schotsman, Kamperland vlakbij Veere aan de zuidkant van de provincie Zeeland aan het meer en nabij zee, strand en winkels!

Algemeen
Aan het Veerse Meer staat de nieuwe Villa in Schotsman – Kamperland, welke zorgvuldig is vormgegeven met een riante leefruimte op de begane grond. Schuifpuien op het zuiden zorgen voor een vloeiende overgang tussen tuin en leefruimte. Voor nog meer woongenot is de woning uitgebreid met een stijlvolle veranda.

Deze nieuwe (2020) 8 persoons villa aan het Veerse Meer heeft een woonkamer en een slaapkamer op de begane grond. Verder is er een entree, met meterkast en toilet. De badkamer en bijkeuken ontbreken niet.

1e verdieping
Overloop, 2e badkamer, berging, toilet, 2 slaapkamers

In het schuurtje staan twee e-bikes (verhuur) voor uw gemak.

Een mooie langweerder sloep is ook tevens te huur van Casa Bos Marine, deze 10-persoons sloep kunt u mooie tochten maken naar Veere en Middelburg.

Locatie
Casa Bos Schotsman
Schotsmanweg 18
4493 CX Kamperland
The Netherlands

Omgeving
MIDDELBURG

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad.

VEERSE MEER

Een dagje het water op? Rondom het Veerse Meer zijn tal van
watersportbedrijven waar u een Langweerder Sloep Classic 650 kunt huren. Deze sloep ligt in de Haven van Kamperland, 1 km vanaf Casa Bos. Deze Sloep is te huur voor een dag of de gehele periode als u verblijft in Casa Bos Schotsman.

FIETSEN & SLOEP

‘Casa Bos Schotsman’ is de perfecte uitvalsbasis voor tal van prachtige fietsroutes naar diverse dorpen en steden. Twee te huren e-bikes staan er voor uw ter beschikking tijdens u verblijf in Casa Bos Schotsman.

STERREN RESTAURANTS

In de directe en wijde omgeving kunnen smaakliefhebbers hun hart ophalen aan verse producten direct van het land of uit het zilte water. Een van de (sterren)restaurants waar de chef-kok werkt met pure Zeeuwse producten is Restaurant Katseveer.

Dichtbij de Zandkreekdam met een weids uitzicht over de Oosterschelde is het er alle seizoenen heerlijk genieten.

VEERPONT

In de periode mei t/m september vaart er tussen Veere en Kamperland een voet-/fietsveer. De boot vertrek vanaf de veersteiger Campveerse Toren naar de Oude veersteiger te Kamperland. Maar 1 km vanaf Casa Bos.

STRAND

Op nog geen 10 minuten rijden ligt Het Banjaardstrand, een ruim en schoon strand aan de Noordzee. Het vormt de kop van het eiland Noord-Beveland. Het Banjaardstrand is talloze malen uitgeroepen tot schoonste strand.